22 Haziran 2019 Cumartesi

Dünyanın en ucuz Levrek Avı Tekniği - 1 lira silikon 2 lira zoka, World ...

Son avımda kullandığım silikon yemler için tıklayın... 
Yemler Ragot Raglou benzeri zargana silikonlardır...


20 Haziran 2019 Perşembe

GOPRO 7 housing (super suit) nasıl takılır?

GOPRO 7 housing (super suit) aldığınızda lens önündeki aparatı sökmeyi unutmayın.







19 Haziran 2019 Çarşamba

Twitter toplu takibi bırak (unfollow) kodu nasıl çalışır?

Arkadaşlar merhaba, toplu takibi bırak kodu hemen anlatayım öncelikle eski twitter'a geçmeniz lazım. Aksi takdirde bu kod çalışmaz. Eski twitter'a geçtikten sonra takip edilenler linkine tıklayın ve sayfanın boş bir yerinde sağ tuşa basın incele yi tıklayın. Oradan console'u tıklayın ve aşağıdaki kodu oraya yapıştırıp enter'e basın artık takip ettikleriniz birer birer azaldığını göreceksiniz.

setInterval(function(){t=$(".following").find (".follow-button");if(!t[0]){window.scrollTo(0, $(document).height());}else{ console.log(t.attr ("class")); t.trigger("click");}},100)


LEVREK AVI.. Shimano Catana CX Telespin 210 /7-21 gr ve REDGILL V8

3 Haziran 2019 Pazartesi

Daiwa Tanacom 1000 Elektrikli Çıkrık

Tabi ki bu makineler üst segment lüks malzemeler. Takım 1 Daiwa Tanacom, 1 Deep Drop Kamış, 1 Deep Drop kamış yuvası eğik model ve makinenin üzerindeki 80 lb ipten oluşuyor. Şatış fiyatı ikinci elde 1200 dolardı. Bilgi için arayan olursa diye burada paylaştım. Ürün 7 amper motorsiklet aküsüyle bile çalışıyor. Dakikada 130 m ip sarıyor. Kendi jig ve pickup modu var. Yem dışarı çıktığında sarımı durdurur. Kaç metre ip gittiğini geldiğini gösterir.