16 Ağustos 2020 Pazar

Tsunami silikon karides (Tsunami Silicone Shrimp)

 Silikon karideslerle avlarımı seyredenler bilir. Esneklik ve yapı itibariyle en beğendiğim serilerden biride Tsunami silikon karidestir. Kesinlikle muhteşem detaylara sahiptir. Elinize aldığınızda nasıl dökültüğünü düşünmeden edemiyorsunuz. Malesef böyle güzel ve kaliteli bir silikon ülkemizde hala yer almıyor. Sevdiğim Efe kardeşimin hediyesi sayesinde ulaştığım bu yemi görüntülemek çok güzel... Ürünün boyu 7cm, ağırlığı 5gr... Resimleri ve videosunu aşağıda bulabilirsiniz.






Osaka Cardina Shrimp (Silikon Karides)

 Son dönemde sahte balık sektöründe oldukça ciddi hareketlenmeler var. Silikon tarafındaki hareketlenmeler bana göre maket tarafından daha hızlı seyrediyor. Osaka Cardina Shrimp silikon karides tarafında çok güzel bir açılım yaptı. Ürün hem sağlamlığı hem de elastik yapısıyla göze batıyor. Diğer yandan renk seçimleri de çok beğenileceğe benziyor. Cardina Karidesin Boyu 7.62cm, ağırlığı  6.5 gram. Bence hem küçük hemde büyük balıkları ilgi göstereceği ideal boy aralığında. Ağırlığıyla ilgili şunu söyleyebilirim. Ağırlıklarda meranızı gözönüne almalısınız. Derin meralarda kendi ağırlığıyla atabilirsiniz. Ama daha sığ olan bel diz hizasındaki meralarda kendi ağırlığını düşürmenizi tavsiye ederim. Bilindiği gibi bu karides tipinde Savage gear, pandora, seahorse yer almaktaydı. Şimdide aralarına Osaka Cardina katıldı. Bakalım görelim... Bende Osaka Cardina'ların ciddi iş yapacağını düşünüyorum. Herkese rastgele...









5 Ağustos 2020 Çarşamba

Olta Makinelerimize taban düğümü (kementi) atma...

Arkadaşlar basit ama makine kafalarımıza ilk atacağımız taban düğümü için çok etkili bir örnek. Videoda sizin için paylaştım. Umarım beğenirsiniz. Youtube / Leosano kanalına abone olup balık avı videolarımı seyretmeyi unutmayın.